Hanny Panulis tulisan

panulis:
Hanny
Diterbitkeun ku:
1 Tulisan

Tulisan panulis

  • Métode modéren pikeun ngaleungitkeun papillomas sareng kateranganana. Operasi, laser sareng panyabutan gelombang radio. Cryodestruction sareng electrocoagulation. Métode bumi.
    22 Mei 2021