Ricky Syaukany Panulis tulisan

panulis:
Ricky Syaukany
Diterbitkeun ku:
3 Tulisan

Tulisan panulis

  • Kutil plantar tumuh kusabab papillomavirus manusa atanapi HPV. Naha aranjeunna bahaya? Nyababkeun munculna kutil dina suku. Métode pangobatan.
    24 Juli 2021
  • Kutil - naha nembongan na naon éta? Kumaha cara aranjeunna ditransmisikeun? Kumaha carana ngaleungitkeun kutil? Diagnostik, pangubaran, panyabutan kutil.
    29 April 2021
  • Dina pangaruh virus papilloma, neoplasma jinak nembongan dina awak manusa, mirip tampilanana sareng kutil atanapi mol gedé. Tumuwuhna ieu moal nyababkeun henteu ngarareunah jalma, ngan ukur cacat kosmetik minor.
    29 April 2021