Ulasan ngeunaan Skincell Advanced

  • Hendri
    Halo sadayana. Sérum Skincell Advanced ngagaduhan aroma anu pikaresepeun sareng tékstur lemes. Dipaké sanaos kutil beuheung, aranjeunna leres-leres ngaleungit ngan ukur 30 dinten. Kuring nganggo 2 kali sapoé, pangaruhna ngan ukur bom, kuring sorangan henteu ngarepkeun ieu tina ubar.
    Skincell Advanced
  • Sherly
    Kuring nganggo sérum skincell advanced pikeun ngaleungitkeun mol dina kulit kuring. Nu penting, ogé katingali mol pinuh ngaleungit dina 2 bulan. Saé yén kuring bélokeun kana prosedur, kuring ogé yakin kana pangaruh zat ieu. Kuring mamatahan ka sadayana, cobian sareng lamaran.
    Skincell Advanced
  • Devi
    Kuring bébéja ka salaki kuring pikeun ngubaran kutil dina kulit kuring. Teu sangka krim anu sanés tiasa ngaleungitkeun aranjeunna, nalika kuring yakin yén anjeun nganggo anu ieu. Leungit saatos 7 dinten. Parantos 20 dinten ti saprak kuring nganggo sérum Skincell Advanced, kutil ngan ukur kacang polong.
    Skincell Advanced
  • Rika
    Salila kakandungan, kuring mimiti ngembangkeun masalah kulit. Dokter nyarios yén sadayana aya tertib, tapi gambar ieu henteu ngajantenkeun kuring bagja. Ku naséhat ti sobat, kuring mésér sérum Skincell Advanced, sareng saatos sabulan teu aya deui sésa titik sareng kutil. Janten kuring mamatahan.
    Skincell Advanced
  • Devi
    Abdi ngagaduhan mol anu awon pisan caket irung kuring. Kuring sok ngaheureuyan, malahan indit ka ahli bedah pikeun pitulung. Tapi dokter nyarankeun kuring pikeun ngamimitian nyobaan sérum Skincell Advanced. Ngan dina 2 bulan kuring ngaleungitkeun mol dina raray abdi tanpa bedah. Kuring kagum kana hasilna.
    Skincell Advanced
Peunteun pangguna Skincell Advanced
4
16